Hoppa till innehåll

Tatueringsborttagning med Hollywood Spectra

Avancerad laser för tatueringsborttagning. Avlägsnar tatueringar noggrant utan att skada omgivande hud. Snabb, komfortabel behandling för alla hudtyper. Tatueringsborttagning behandling genomförs med Hollywood Spectra. Säker och effektiv tatueringsborttagning

Borttagning av alla tatueringsfärger i Kalmar

Om att ta bort tatuering med laser

Tatueringar är något som väldigt många människor har idag. Många är nöjda med sina tatueringar och andra ångrar sig. En del kanske väljer att inte tatuera sig då de är rädda för att senare ångra sig eller bli missnöjda. Med åldrande hud förändras också utseendet på tatueringar.

Skonsam tatueringsborttagning med laser

Med dagens teknik finns det möjlighet att ta bort tatueringar på ett skonsamt och effektivt sätt, helt utan ärr. Har du en misslyckad tatuering eller en tatuering som du inte längre vill ska pryda din kropp? Istället för att tatuera över en ångrad eller misslyckad tatuering kan du ta bort den på ett säkert och skonsamt sätt. oavsett färg. Med den senaste lasermaskinen för tatueringsborttagning blir behandlingen effektiv och skonsam.

Tatueringsborttagning Laser – Så funkar det

Innan du påbörjar behandlingen av tatueringsborttagning med laser kommer du på en gratis konsultation hos en av våra hudterapeuter. Då genomförs en noggrann bedömning av din tatuering, och du får också möjlighet att ställa frågor. Våra hudterapeuter skräddarsyr därefter din behandling utifrån dina önskemål och behov och gör en bedömning av vilka resultat som kan åstadkommas med behandlingen. Under konsultationen gör vi även ett test på ett mindre område av tatueringen för att se hur din hud reagerar på behandlingen.

Färger

Svart, blå-svart och mörka färger är alltid enklast att ta bort medan rosa, grönt och turkosgröna nyanser, tillhör de som kräver fler behandlingar.

Ålder

Desto äldre din tatuering är, desto enklare kommer det vara att bleka bort den. Troligtvis har den också redan blekts en hel del med åren om den är riktigt gammal.

Vad händer efter behandlingen?

Den omedelbara effekten på tatueringen kan se ganska dramatisk ut. Den blir helt vit och det ser som om den försvunnit helt, men detta är bara tillfälligt. Vattnet i vävnaden förångas och samlas precis under huden vilket skapar en helt vit yta. Vattnet försvinner efter ca en halvtimme och då framträder tatueringen igen.

Nästan direkt under behandling blir det en rodnad, efteråt kan du uppleva att huden blir öm, svullen och röd några dagar. En del kan få skorpbildning och små blåsor på tatueringen under den första veckan, men det är som regel väldigt lite och försvinner efter max två veckor. I en del fall blir det inga skorpor eller blåsor, men det betyder inte att behandlingen tar sämre för den sakens skull.

Det är mycket viktigt att komma ihåg att det är totalt förbjudet att pilla sönder och ta bort skorpor och blåsor. Dels för infektionsrisken, dels för risken att det då kan bli ärrbildning.

Vad kostar det att ta bort tatuering?

Kostnaden för att ta bort en tatuering ligger på 850 kronor och uppåt. Priset beror bland annat på hur stor tatueringen är, vilka färger tatueringen består av och hur många behandlingar som behövs. Kontakta oss för mer information eller boka tid för konsultation.