Hoppa till innehåll

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering som man kan beskriva som ”konsten att implantera pigment i läderhuden som resulterar i en färgning av huden”. Kosmetisk tatuering framhäver ögonen, permanent eyeliner och ögonbryn sitter i flera år. Denna behandling passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket. Önskar du spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink? Då är kosmetisk tatuering behandlingen för dig!

Skillnaden på vanliga kroppstatueringar och kosmetiska tatueringar är i första hand färgen, den kosmetiska sitter inte permanent. Hur länge den sitter är individuellt, det beror bla. på färgval, ålder och hur man sköter om den efteråt. Vi har valt den bästa kvalité på färgen, så den kan sitta kvar i ca. 2-5 år. Vid utförandet är det en självklarhet att använda sterilt engångsmaterial, så som nålar, färgkoppar osv.

LÄPPAR – hela läppar ifyllda

VIKTIG Har du en gammal PMU på dina läppar, måste du skicka bilder för bedömning! Skicka till: kalmarkliniken@gmail.com MU (Permanent Make-Up) – Läppar är för dig som vill ha vackra läppar antingen med färg eller bara ”nude”, lite glans på det och du är klar för dagen. I priset ingår återbesök inom 60 dagar. VIKTIGT att du – är gravid – tar värktabletter 2 dagar innan och fram till behandlingen – druckit alkohol dagarna innan – har högt blodtryck – äter blodförtunnande mediciner – har utslag/eksem vid behandlingsområdet – har utsatt huden för mycket sol närmsta tiden och blivit bränd – använder botox 2 veckor innan/efter – har blodsjukdomar – ätit Roaccutan (eller liknade acne medicin) senaste 6 månader – ätit omega3 För andra sjukdomar, måste du konsultera med din läkare om du kan göra denna typ av behandling! OBS!!! Skulle du missa din tid eller inte avbokar minst 24 timmar innan, så debiterar vi 100% av behandlingskostnaden.