Ansiktsbehandlingar

En avkopplande och revitaliserande ansiktsbehandling, utformad för att främja både lugn och lyster. Denna omfattande behandling inkluderar:

– Avancerad Hudrengöring:
En grundlig rengöringsprocess som skonsamt avlägsnar orenheter och förbereder huden för efterföljande behandling.

– Detaljerad Hudanalys:
En professionell bedömning av din hudtyp och dess specifika behov, vilket säkerställer en skräddarsydd behandlingsplan.

– Exfolierande Peeling:
Användning av högkvalitativa exfolieringsprodukter för att försiktigt avlägsna döda hudceller, vilket främjar en jämn och frisk hudton.

– Ångbehandling:
En lugnande ångprocess som öppnar porerna och förbereder huden för djupgående porsrengöring.

– Professionell Porsrengöring:
Meticulous removal of impurities from pores to enhance skin clarity and texture.

– Terapeutisk Ansiktsmassage:
En avkopplande massage som inte bara främjar avslappning utan också stimulerar blodcirkulationen och lymfflödet i ansiktet.

– Närande Ansiktsmask:
En skräddarsydd ansiktsmask, utvald baserat på din hudanalys, för att ge intensiv näring och hydrering.

– Hårbottenmassage:
En tilläggsmassage som inte bara ökar ditt välbefinnande utan också främjar avslappning i hela kroppen.

– Avslutande Serum och Kräm:
Applicering av högkvalitativa serum och krämer, anpassade efter din hudtyp och aktuella behov, för att låsa in fukt och näring.

Vår målsättning är att ge dig en oöverträffad skönhetsupplevelse som lämnar din hud strålande, förnyad och djupt avslappnad.

Hydrafacial

representerar en banbrytande framsteg inom hudvårdsbranschen som en icke-invasiv, multi-action behandling. Dess särdrag ligger i det innovativa serumleveranssystemet, vilket skiljer det från traditionella hudvårdsbehandlingar. Denna avancerade metod omfattar flera kritiska steg för att uppnå optimal hudhälsa och estetik:

  1. Djupgående Rengöring: Första steget i HydraFacial-behandlingen innefattar en grundlig rengöring av huden, vilket avlägsnar orenheter och förbereder ytan för efterföljande steg.

  2. Exfoliering: En skonsam men effektiv exfolieringsprocess som avlägsnar döda hudceller, vilket bidrar till en jämnare hudton och textur.

  3. Extraktion av Föroreningar: En unik extraktionsmetod som noggrant tar bort föroreningar från porerna, vilket minskar uppkomsten av tilltäppta porer och hudutslag.

  4. Serumleverans: Det kärnan i HydraFacial-behandlingen, där skräddarsydda serum, rika på antioxidanter, peptider och hyaluronsyra, appliceras på huden. Denna metod säkerställer djup penetration av näringsämnen, vilket ger intensiv återfuktning och näring till huden.

Resultaten från en HydraFacial-behandling är både omedelbara och långsiktiga. Klienter upplever ofta en märkbar förbättring i hudens utseende och känsla direkt efter behandlingen. Det långsiktiga värdet ligger i den fortsatta förbättringen av hudens hälsa och utseende över tid, vilket gör det till en idealisk lösning för de som söker en icke-invasiv, men ändå djupgående och effektiv hudvårdsbehandling.

Microdermabrasion

Microdermabrasion är en avancerad, icke-kirurgisk behandlingsmetod som syftar till att förnya och vitalisera hudens utseende. Denna behandling representerar en mer subtil och mindre aggressiv teknik jämfört med traditionell dermabrasion. Under microdermabrasion-processen används ett specialdesignat, minimalt slipande instrument som varsamt polerar hudens yttre lager. Detta effektiva förfarande avlägsnar det yttre, tjockare och ojämna hudlagret, vilket bidrar till att avslöja en jämnare, mer ungdomlig hudton och textur. Denna metod är särskilt effektiv för att behandla en rad hudproblem och skapa en mer strålande och revitaliserad hudyta.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage är en djupt avkopplande och terapeutisk behandling som inte bara bidrar till mental avslappning, utan även ger fysiska fördelar. Genom att applicera lugna och varsamma massagetekniker på ansiktet, skalpen, nacken och skuldrorna, frigörs spänningar och ansiktsmusklerna får en betydande uppfräschning. Denna behandling förbättrar blod- och lymfcirkulationen, vilket leder till ett mer avslappnat uttryck och en frisk rosighet i kinderna.

Utöver dess avstressande effekter, är ansiktsmassage även effektiv för att behandla spänningshuvudvärk med betydande resultat. Den förbättrade blodcirkulationen som uppstår under massagen hjälper till att minska förekomsten av rynkor och stimulerar samtidigt produktionen av nya hudceller. Denna process bidrar till en mer ungdomlig och livfull hud. Regelbunden ansiktsmassage kan således lindra huvudvärk, minska muskelspänningar och ge ditt ansikte ett mer utvilat och energiskt utseende.

Microneedling

Microneedling är en sofistikerad estetisk behandling som använder sig av en unik teknik med 12 sterila nålar. Dessa nålar skapar vertikalt små mikrokanaler i huden genom en automatisk vibrerande mekanism, vilket möjliggör penetration av det översta hudlagret till ett djup på 0,5 till 2 mm. Denna process är inte bara avancerad utan också effektiv för att stimulera kroppens egen produktion av kollagen, en nyckelkomponent i hudföryngring och förbättring av hudstrukturen.

Genom att öppna nya mikrokanaler ökar microneedling-behandlingen hudens förmåga att absorbera näringsämnen med upp till 80%. Under behandlingen appliceras aktiva substanser direkt i huden, vilket förstärker dess revitaliserande effekter. Denna metod är särskilt effektiv för att behandla en rad hudproblem som inkluderar ärrvävnad, trött och glåmig hud, förstorade porer, samt fina linjer och rynkor.

För att uppnå optimala och varaktiga resultat, rekommenderas vanligtvis en behandlingsserie på 3 till 6 sessioner. Även om synliga förbättringar ofta kan märkas redan efter en enda behandling, ger upprepad behandling en mer markant och hållbar effekt. Microneedling är därmed en idealisk lösning för dem som söker en icke-kirurgisk metod för att förbättra hudens kvalitet och ungdomlighet.