Hoppa till innehåll

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar, för olika behov och önskemål. De klassiska ansiktsbehandlingarna rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Alla våra ansiktsbehandlingar specialanpassas efter just dina behov. Vi erbjuder även specialbehandlingar med den senaste tekniken. Vi har flera olika behandlingar som stärker din hud, gör den renare och klarare och reducerar acne, ärr, fina linjer och rynkor. Fråga gärna oss så tipsar vi om vilken behandling som passar just dig!

Klassisk ansiktsbehandling

En lugnande ansiktsbehandling där du kommer ner i varv och får en strålande hy. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porsrengöring, ansiktsmassage, mask och hårbottenmassage samt avslutande serum och kräm beroende på hudtyp och behov.

Hydrafacial 

Den här icke-invasiva metoden är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning.

Det är det unika serumleveranssystemet som gör HydraFacial så speciell. Flerstegsbehandlingen består av rengöring, exfoliering och extraktion av föroreningar och döda hudceller samtidigt som den förser huden med viktiga näringsämnen som antioxidanter, peptider och hyaluronsyra.

De fantastiska resultaten är både omedelbara och långvariga.

Microdermabrasion

Microdermabrasion behandlingar är icke-kirurgiska sätt att fräscha upp och föryngra huden i ansiktet. De är en mindre aggressiv strategi än dermabrasion. Microdermabrasion behandlingar använder sig av ett minimalt slipande instrument för att försiktigt slipa huden och ta bort det tjockare ojämna yttre skiktet.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage är en behaglig och välgörande massage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Massagen är lugnande och skönt avstressande.
Med lugna, varsamma massagegrepp behandlas både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.
Spänningshuvudvärk behandlas med mycket gott resultat.

En ansiktsmassage bidrar till att minska rynkor eftersom blodcirkulationen i ansiktet stimuleras. Samtidigt bidrar ansiktsmassagen också till att kroppen börjar att bygga upp nya hudceller. En massagebehandling i ansiktet kan lindra huduvdvärk, lösa upp muskelspänningar samt göra att ditt ansikte ser piggare ut.

Microneedling

Microneedling är en avancerad nålbehandling där man använder sig av 12 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion som penetrerar översta hudlagret upp till ett djup mellan 0,5 mm – 2 mm. Behandlingen stimulerar nyproduktion av det naturliga ämnet kollagen, hudföryngring samt en förbättring av hudstrukturen. Det öppnar upp nya mikrokanaler i huden som ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen med 80 %. Under behandlingen slussas aktiva substanser in i huden. Microneedling behandlar effektivt hudproblem som ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat och hållbart resultat, även om man redan efter en behandling ser en tydlig skillnad.