Microbladning – 3D ögonbrynen

Den senaste manuella tatueringstekniken för att skapa ögonbryn med ett naturligt resultat är microblading som också kallas för 3D bryn. Efter behandlingen kommer du att få täta, fina bryn som håller i flera år. Microblading är till för att skapa ett naturligt, harmoniskt och tidlöst resultat. Vi utgår efter gyllenesnittet i kundens ansikte, den naturliga färgen och den naturliga stråriktningen. Har du en gammal pigmentering/tatuering på dina ögonbryn, måste du skicka bilder för bedömning.

Detta är alltså ingen tatuering! Pigmentering ersätter INTE en sminkning. Pigmentering är till för att tillsätta strån där det saknas i samma färg som de befintliga strån. För ett naturligt, tidlöst och harmoniskt resultat! Att ha en fet och oljig hud är en nackdel inom Microblading. Du kan aldrig uppnå samma skarpa, krispiga strån som på en torrare hud.

3D-microblading är den vanligaste och mest omtyckta metoden för att snabbt förbättra utseendet på dina ögonbryn. Microblading håller mellan 6-12 månader för en fet hudtyp innan det är dags för en påfyllning. Ett annat alternativ för dig med fet hudtyp är Shading. När man utför Shadingtekniken täcker man hela huden med pigment istället för med microblading där man tillsätter strån. Det ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud.

Återbesök

Ett gratis återbesök ingår inom 60 dagar, ENBART på ”Nya set” ”Återbesöket” är endast för dig som har gjort dina ögonbryn hos Perwin.

VIKTIGT att du INTE

är gravid eller ammar – tar värktabletter 2 dagar innan och fram till behandlingen – druckit alkohol dagarna innan – har högt blodtryck – äter blodförtunnande mediciner – har utslag/eksem/finnar vid behandlingsområdet – har utsatt huden för mycket sol närmsta tiden och blivit bränd – har färgat brynen på 14 dagar – använder botox 2 veckor innan/efter – har blodsjukdomar – ätit Roaccutan (eller liknade acne medicin) senaste 6 månader