Hoppa till innehåll

Kroppskulptering med Exilis Ultra 360 för en yngre hud

Exilis Ultra 360™ är den perfekta behandlingen för alla patienter mellan 21 och 70+ som letar efter kosmetiska förbättringar för ansiktet och kroppen. Denna procedur uppfyller strikta säkerhetsstandarder och innehåller, som nämnts tidigare, ett system för styrning av energiflöden för att säkerställa att den exakta mängden energi levereras under behandlingen. Sculpting kommer en av våra läkare att skapa den bästa behandlingsplanen baserat på dina individuella behov. Patienter har i allmänhet i genomsnitt 2-4 behandlingar schemalagda varje vecka. Behandlingar tar vanligtvis mellan 15-30 minuter, men detta kan variera beroende på vilken kroppsdel ​​som behandlas och mängden behandlingar som behövs. Patienter har rapporterat att de har sett fantastiska resultat, och det har varit uppmuntrande kliniska resultat.

Exilis Ultra 360 är den första och enda icke-kirurgiska icke-invasiva metoden hudföryngring- och fettförbränningsmetoden med kliniskt dokumenterade resultat för kroppskulptering. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider.

Vi erbjuder Exilis Ultra 360 i kalmar

Hela Exilis Ultra 360 ™ -proceduren är icke-invasiv och kräver ingen återhämtningsperiod. Våra patienter kan lätt få behandlingen vid lunchpausen och återgå till sitt vanliga dagliga schema. Resultaten kan vanligtvis förbättras under en 3-månaders uppföljningsperiod, men du kan se synliga förbättringar efter bara en session. Exilis Ultra 360 ™ har forskats och utvecklats i många år. Dess teknik har gjort det möjligt för många läkare att erbjuda bekväm och säker behandling som använder radiofrekvens och ultraljud.

Behandlingen, som passar alla oavsett hudtyp och ålder, är mycket behaglig och biverkningsfri. Den går att utföra på hela kroppen oavsett årstid och du kan återgå till dina vardagliga aktiviteter utan begränsningar direkt efter behandlingen.

Exilis Ultra 360 används för

 • Kroppsskulptering
 • Hudföryngring
 • Slapp, oelastisk, hud
 • Fina linjer och rynkor
 • Fettförbränning

Hur fungerar den?

Ultra 360 använder EFC-energi (Energy Flow Control) för att kombinera radiofrekvens och ultraljudsteknik till specifika kroppsdelar samtidigt som energin koncentreras till ett enda område. Detta innebär att tekniken är väldigt säker och oerhört effektiv. Ultraljudsteknik ger maximal flexibilitet och kan säkert och kontrollerat behandla nästan alla kroppsdelar. Exilis Ultra 360 koncentrerar värmen djupt ner i huden medan den samtidigt använder kylteknik för att ge maximal komfort under behandlingen. Tack vare det avancerade kylningssystemet kan behandlingens djup anpassas beroende på vilken kroppsdel man jobbar med då energin kan levereras till olika djup i huden. När värmen tränger in i huden överhettas de omgivande fettcellerna och dör så småningom. Värme stimulerar också produktionen av kollagen – som stramar åt huden där behandling sker, minskar rynkor och dessutom återställer hudens fyllighet. Givetvis är Exilis Ultra 360 FDA-godkänd och CE-märkt samt uppfyller EU-kraven i Lagen om medicinsktekniska produkter.

Vanliga behandlingsområden

 • Kinder, ögonområde
 • Haka, hals, dekolletage
 • Överarmar & ”kärlekshandtag”
 • Mage & rygg
 • Lår, rumpa, knän
 • Händer

Resultat av Exilis Ultra 360

Exilis Ultra 360 är en effektiv behandling som konturerar och skulpterar området som behandlas, allt från envisa fettdepåer till huduppstramning och minskade fina linjer/rynkor. Vissa upplever en förbättring direkt efter sin behandling men förbättras under de närmsta 3 månaderna.

Den subcutana vävnaden (fettceller) värms, på ett kontrollerat sätt upp och bryts parallellt ned samtidigt som Dermis (hudens) ytliga lager stimuleras för inducera kollagenproduktionen med en visuell uppstramning och lyster – en process som fortsätter efter behandlingen och dina resultat förbättras under kommande 2-3 månader med ytterligare reducering av rynkor och din hud får en visuell lyster och uppstramning.

Före- & efterbilder